Twan Smits

Hey, mijn naam is Twan en ik ben naast de secretaris van Stichting United Base Events een young professional op het gebied van evenementen organisatie. Naast mijn passie voor evenementen heb ik van kleins af aan al een voorliefde gehad voor muziek.

Twan Smits Foto

Twan Smits

Toen ik een aantal jaar geleden in aanraking kwam met het muziek genre genaamd ‘hardstyle’ was ik meteen verkocht. Hoe gaaf is het om van je passie je werk te maken? Daarnaast doe ik graag wat voor mensen terug, dus toen de oprichting van Stichting United Base Events ter spraken kwam was ik meteen enthousiast.

Ik heb over de jaren heen aardig wat feestjes meegemaakt en ik hecht hier veel waarden aan. Daarom vind ik het niet kunnen dat er tegenwoordig nagenoeg niets te doen is voor de jeugd in de omgeving van gemeente Brummen.

Samen met mijn compagnons Rein en Robin wil ik hier verandering in brengen en de jeugd weer een kans geven om zichzelf te vermaken en te socializen.

Daarnaast willen wij iets creëren waardoor je even alle stress van het dagelijks leven laat varen en helemaal opgaat in
hetgeen wat je beleeft, want uiteindelijk is een evenement veel meer dan zomaar een feestje, het is een way of life, een plek om samen te komen en even alles los te laten. Bovendien wil ik dat andere, die net als ikzelf ergens een passie voor hebben, zichzelf hierin verder kunnen ontwikkelen en een kans krijgen om dit te doen. Daarom organiseren wij niet alleen evenementen voor de jeugd maar vooral met de jeugd!