Rein Arnoldussen

Rein Arnoldussen Foto

Rein Arnoldussen

Hallo! Mijn naam is Rein! Ik ben de voorzitter van Stichting United Base Events.

Ik ben een young professional op het gebied van evenementen en de organisatie daarvan. Daarnaast ben ik DJ en heb ik een voorliefde voor muziek.

Ik heb voor lange tijd in de gemeente Brummen gewoond en ik ben ook enige tijd werkzaam geweest bij RTV Veluwezoom als vrijwilliger.

Mijn ambities zijn erg toekomstgericht. Ik wil samen met mijn mede bestuursleden een goed lopende evenementen stichting opzetten die zich inzet voor de inwoners van gemeente Brummen en omstreken. Dit omdat een leefbare leefomgeving voor mij van zeer grote waarde is.

Evenementen zijn een verbindend element in de communicatie en sociale interactie tussen mensen. Daarnaast creëren evenementen ook een plezierige bezigheid voor de jeugd/ jongvolwassenen, wat kan bijdragen aan een prettige sfeer.

Voor mij is het belangrijk om de jeugd actief te houden, aangezien steeds meer mensen wegtrekken naar de steden. Ik wil graag iets betekenen voor de mensen in de omgeving Brummen en omstreken, om zo een fijne sfeer te creëren en evenementen te organiseren waar mensen in de omgeving plezier van hebben.