Over ons

Stichting United Base Events maakt zich hard voor de jeugd. Wij houden ons bezig met het organiseren van evenementen en activiteiten in, en rondom de gemeente Brummen.

Wij hebben via meerdere richtingen vernomen dat er vrij weinig wordt georganiseerd voor de jeugd. Na overleg met de gemeente Brummen hebben wij de stichting United Base Events opgericht om hier verandering in te brengen. Wij willen samen met de jongeren evenementen organiseren en hen zoveel mogelijk  betrekken hierbij. Zo zijn alle ideeën welkom en zijn we nog opzoek naar mensen die samen met ons dit willen verwezenlijken. Voor ons zijn evenementen een manier om de omgeving weer levend te krijgen en een actieve sfeer te creëren. In samenwerking met de Stichting Welzijn Brummen (SWB) hebben wij al enkele dingen kunnen doen. Wij willen zoveel mogelijk lokaal talent een kans geven en jongeren op deze manier tegemoet komen. Wij hopen hiermee hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en een mooie leefomgeving te realiseren in de gemeente Brummen, voor zowel oud als jong.

Daarnaast willen wij zoveel mogelijk lokaal muzikaal talent de kans geven om zich te laten horen tijdens onze evenementen. Wij staan open voor lokale bands, DJ’s en andere muzikanten en willen hen de mogelijkheid bieden hun talenten te tonen op door ons georganiseerde evenementen.

Hierbij hanteren we de volgende missie en visie:

Visie
‘Stichting United Base Events wilt talent stimuleren en een waardevolle en creatief vruchtbare omgeving creëren voor jongeren.’

Missie
‘Stichting United Base Events gaat evenementen organiseren waar mensen energie van krijgen en deel van uit willen maken. Wij willen alle jongeren gelijke kansen,
geven en de lokale bevolking betrekken bij het organiseren van evenementen, en het maken van facilitaire voorzieningen.

We zijn achter de schermen hard aan het werk!  Maak je klaar voor een nieuw evenement! meer informatie zal volgen de komende weken.

Ons team bestaat uit;

Rein Arnoldussen Foto

Rein Arnoldussen

Twan Smits Foto

Twan Smits

Robin Vanderschrick Foto

Robin Vanderschrick

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze vrijwilligers zijn; (in bewerking)